22 sep 2012

The Book Club - Casa Bacardi

Een boekenwinkel in hartje Antwerpen, wie had kunnen denken dat dit de rechtstreekse aanleiding zou zijn tot deze blog. Niet dat de tweedehands boeken die je er voor een prikje kan kopen dermate speciaal zijn, er was iets met deze boekenwinkel, iets mysterieus!

The Book Club

Het was dankzij een stukje over 'The Book Club' op een foodblog dat ik leerde over het bestaan ervan. Een sleutel bemachtigen voor Casa Bacardi, de geheime speakeasy cocktailbar die verscholen ligt achter de boekenwand, dat ging dan weer door met een wedstrijd mee te doen. Lang verhaal kort, na het presenteren van onze unieke Bacardi sleutel ging de boekenwand voor ons open en daarmee ook de wereld tot de perfecte cocktails!

Streng bewaakte doorgang naar de Casa Bacardi speakeasy

"Hoe mijn dag geweest was?" vroeg de ster van de avond, Alex Kratena, barman in de Engelse Artesian Bar in het hotel The Langham. Onverwachte vraag, maar op op basis van mijn gemoed ging hij aan de slag en presenteerde me in quasi no time een cocktail. "Een opkikkertje om de werkdag te verteren"!

Alex Kratena - Artesian Bar at The Langham

Kratena werd achter de bar geflankeerd door Frank Symons, 'brand ambassador' voor Bacardi, en zoals te verwachten kon ook hij meer dan aardig uit de voeten met jiggers, shakers, strainers en dergelijke. Gedegen vakkennis in combinatie met de beste producten, de basis voor een perfecte cocktail. 

Frank Symons - Bacardi Brand Ambassador

* foto's met dank aan de mensen achter Casa Bacardi.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...